Bokhora.se

30/08 2007
15:50

Vi på Bokhora vill gärna vara behjälpliga med boktips till livets alla situationer och försöker därför rapportera om det mesta, såväl högt som lågt. Men en genre märker vi är sorgligt eftersatt här på siten – den erotiska litteraturen! Hur kunde vi glömma?!

raka150.jpgDärför passar vi nu på att återinföra Fräcka Fredag – Malenas åttiotalssuccé från sena fredagskvällar, nu i bokhoretappning. Varje fredagseftermiddag med start imorgon bjuder vi på ett stycke erotik: perfekt läsning innan du införskaffar fredagsvinet och -räkorna. På samma gång kan du då köpa med dig erolitt till dessert, om vi skriver om något som faller dig i smaken.

8 kommentarer

8 kommentarer till Fräcka Fredag

  1. Bästa nyheten sen skivat bröd. Skrev kvinnan som en gång i tonårskättja läste sig igenom hela serien Kärlek.

  2. Skitbok kan ju förhoppningsvis bli skitbra pjäs, men neej, varför bemöda sig….

  3. Men snälla! Vad är det för erotiskt med räkor? Kladdigt blir det och luktar gör det. Portvin och ost ska det vara – eller en rejäl entrecôte med en mumsig Bordeaux!

  4. Märker att min kommentar härovan hamnade fel. Den ska givetvis finnas under ”Bitterfitteinlägget”

  5. Ja, vilken underbar idé! Minns då direkt det första numret av den numera saligen avsomnade helsvenska erotiktidskriften ???, som kom i början av nittiotalet (a5-format, blankt papper, skulle vara lite rumsrent liksom), där de hade en i många avseenden fin liten novell, där dom åt en hel massa saker (mat, faktiskt). Både erotiskt och kulinariskt, vill jag minnas. Men vad hette tidskriftsstackarn…

  6. Cupido? Eller Cupid. Jag tror den hette båda sakerna faktiskt. Jag minns den tidningen tydligt iaf. Var det inte Lillmarit Bugge som var med på ett hörn?

  7. Jamenvisst vad det Cupido! Den var riktigt bra. Annan riktigt bra erotisk litteratur var ju just den där sjuttitalsserien som Lisa skrev om, särskilt de första delarna. Man kan få tag på dem på antikvariat, och det har underbara illustrationer!

Namn (obligatoriskt)

E-post (publiceras ej) (obligatoriskt)

Hemsida