Bokhora.se

07/08 2007
16:22

Knappt två veckor kvar till Bokhorans andra bokbytardag! Måndagen den 20 augusti klockan 20 träffas vi på Söder för att byta böcker med varandra – sommarens gamla strandpockets eller vad vet jag, kanske gamla klassiker du ändå aldrig kommer läsa? Anything goes – glöm inte att en bokhoras trash kan vara en annans gyllene stash!

Efteråt tar vi oss naturligtvis några glas på närliggande bar och pratar böcker, sommaren i city och annat som ligger oss varmt om hjärtat. Välkomna!

Platserna är tyvärr begränsade, så vi ber er anmäla er via mail till caroline@bokhora.se.

7 kommentarer

7 kommentarer till Påminnelse bokbytardag!

 1. Stressa mig inte:), jag har insett att jag arbetar den kvällen och måste byta bort jouren för att kunna komma. Om inte det går så hoppas jag att ni får en fantastisk kväll med oväntade bokbyten och möten.

 2. Litt langt å reise, jeg får holde meg til bookcrossing.com ;)

 3. Niklas, det lär komma fler tillfällen, hoppas du kan komma då ist!

  Elin, buhu! Nattåg? ;)

 4. I wish. ;) Men jeg har nok en jobb jeg pent må befinne meg på. ;)

 5. Jag har en hel kartong i garderoben som jag verkligen borde bli av med, men det får anstå. Bor inte i Stockholm. Dessutom har jag just blivit av med hälften genom ett privat anordnat bortgivande. Jag har två tove klackenberg, inkl. den nyaste som ligger och bränner i den där kartongen.
  Book-crossing, not so much. I varje fall inte här.

 6. Nej jag hinner inte denna gång… men jag måste verkligen rensa bokhylllorna så jag satsar på nästa…. söndagseftermiddagar skulle passa mycket bättre…

 7. […] från typ 2005 och monkiskor. Utomhos koftan från Carin Wester. Snart ska jag kila iväg på den andra bokbytarträffen för i år, förra var en succé som jag hoppas vi upprepar […]

Namn (obligatoriskt)

E-post (publiceras ej) (obligatoriskt)

Hemsida