Schulman och hans sommarängar « Bokhora

Bokhora.se

27/11 2010
9:21

Ja, det är lite som Bloggkommentatorerna skriver, om Alex Schulmans nya bok. Att han liksom blir  väldigt anpassningsbar i sina kärleksrelationer. Det är ingenting fel i det, kanske inte ens förljuget. Bara intressant tycker jag.

Ska självklart läsa.

En annan sak dock; Titeln. Man blir välan aldrig trött av att springa uppför sommarängar? Men testa samma äng om hösten eller ännu hellre vintern. Så ska ni få se på trött. Så tycker jag kärleken också är. Det är inget svårt att älska varandra i ett härligt romantiskt sommarskimmer. November, det är däremot svårt.

6 kommentarer

6 kommentarer till Schulman och hans sommarängar

  1. Låter som privat läsning endast hans fru kan uppskatta. Vad är det för förlag som ger ut sådan skit? Och vem vill läsa och varför? När det finns så himla mycket bra böcker (eller potentiellt bra) att läsa.

  2. Oj, håller med dig om titeln … Den var verkligen inte … lyckad … (Nu är jag snäll i min formulering ;) )

  3. Jag stör mig också på titeln, men mest för att den heter ”Att vara med henne är som att springa UPPFÖR en sommaräng utan att bli det minsta trött”. Är inte ängar vanligtvis ganska flata?

  4. Bia på Pocket Shop

    Som jag förstått det så är titeln inspirerad av Tranströmer, vilket låter fullständigt logiskt med tanke på att Schulman verkar mycket beläst. Skriver man så bra som han gör är jag säker på att han har en ordentlig grund att stå på. Ser mycket fram emot hans nya bok.

    • Den har säkert sin förklaring, som du skriver! :) Personligen är jag bara lite allergisk mot jättelånga titlar. Men smaken är olika! :) (Jag har inte läst något av A.S. och har inga åsikter om innehållet.)

  5. […] Alex Schulman släppte sin bok om hustrun Amanda, så skrev Bloggkommentatorerna en sak som genast slår mig nu när jag läser hans senaste bok, den om hans mamma – att han är så […]

Namn (obligatoriskt)

E-post (publiceras ej) (obligatoriskt)

Hemsida