Jennifer Lawrence som Katniss? « Bokhora

Bokhora.se

17/03 2011
23:21

Aha. Okej.

Enligt flera källor på nätet har tydligen Lionsgate bekräftat att Jennifer Lawrence kommer att spela huvudrollen som Katniss i filmatiseringen av Hungerspelen-trilogin. Lawrence har jag sett i ”Winter’s bone” och även om jag inte tyckte att hon gjorde dåligt ifrån sig där, är jag väl inte helt nöjd… Vad känner du?

 

19 kommentarer

19 kommentarer till Jennifer Lawrence som Katniss?

 1. Förutom att jag gärna hade sett någon som var yngre, hon är ju 21 år gammal, så tycker jag att det känns helt okej.

 2. Inte klockrent… inte i mina ögon iallafall. Men det kan funka.

 3. För ljuv och för blond för den Katniss som finns i mitt huvud.

 4. För blond! För snygg! Tänker mig Katniss som mkt mörkare (både hud och hår) och inte alls så uppenbart ”wow, snygg tjej”.

 5. Jag tänker att det kan funka! I Winters bone är hon ju minst lika envis och tjurig men ändå en liksom bra person. hon behöver ju heller inte vara blond i filmen bara för att hon är det nu.

 6. Ögon och hår går att fixa till och måste det förresten vara EXAKT som i boken? Tror att hon kan få till rätt attityd vilket jag anser vara det viktigaste.

 7. Jag tycker hon har precis rätt uttryck i ögonen, resten går nog att lösa med rätt tillbehör :) Tycker hon känns Katniss-cool.

 8. Håller med Anna om att jag gärna hade sett en yngre förmåga som Katniss. Inspelningen har ju inte ens börjat och jag kan tänka mig att det tar minst ett år att färdigställa första filmen. Sedan ska ju Fatta Eld och Revolt säkerligen också filmatiseras och då hinner Jennifer nog komma till åren rejält.

  Jag har inget emot Jennifers skådespeleri i sig, jag har bara svårt att se henne som Katniss. Visserligen kan man färga håret, gå ner i vikt (Jennifer är mycket kurvigare än bilden jag har av Katniss) och fixa allt som rör det yttre.

  Ska i vilket fall som helst bli väldigt intressant att följa allt skvaller om castingprocessen och att se slutresultatet

 9. Man skulle kanske kunnat tänka sig Hailee vadhonnuheter från True Grit istället? Inte lika snygg, yngre och med spunk. Usch vad jobbigt att bedöma snyggheten, förresten – men jag menar att hon är mer en ung flicka och inte redan en vamp. Typ.

 10. […] filmatiseringen av Hunger Games. Jennifer Lawrence såg du kanske senast i Winters Bone. På bokhora diskuterar man om honegentligen inte är för gammal för rollen, vilket också är en åsikt som […]

 11. Tycker hin är ”hård” som Katniss men som många av er andra säger, kanske lite för gammal, ljus, kurvig… Men jag tror det blir bra. Var lite rädd där att filmatiseringen inte skulle bli av, med bara ett år kvar till premiären.

 12. NEJ! Hon är ju alldeles för vän! Katniss är ju en person med skinn på näsan, Jennifer Lawrence är på tok för mycket gulligull.

 13. För söt! Jag blir så trött på att det alltid ska vara en stereotyp skönhet till alla roller.

 14. Jag tror på henne! Och jag tycker inte att hon är en stereotyp skönhet. Attraktiv, visst, men inte sterotyp. :) Sedan är det ju alltid svårt när populära karaktärer som alla har en egen bild av ska castas, ni minns väl hur mycket hat Robert Pattinson fick när han fick rollen som Edward? ;)

  http://0glorybox0.blogspot.com/2011/03/katniss-jennifer-bra.html

 15. Jag tänker också att hon är lite för blond och söt för rollen. Men det brukar ju oftast bli bra till slut iaf. Kanske färgar hon håret? Orlando Bloom ser ju inte ut som Legolas annars :)

 16. Jag tror hon blir en jättebra Katniss. Tyckte om henne i Winters Bone också. Hon har kanske inte Katniss utseende, men definitivt attityden. Attityden är det viktigaste, resten går att ändra :)

 17. Kan inte tänka mig en bättre Katniss. Tycker hon var helt imponerande i Winter’s Bone och tror att den återhållsamma kraftfullheten hon utstrålade där kan göra sig bra i Hungerspelen. I WB var hon inte minsta vän, och helt övertygande som sjuttonåring. Är nöjd.

 18. Undrar lite försynt om ni som tycker att Lawrence är för vän och söt och blond har sett henne i Winters Bone… Det är förvisso det enda jag sett henne i, men där är hon ju allt annat än söt och vän.

 19. Va?! Hon är ju helt för…söt? Jag hoppas Verkligen att hon kommer bli bra som Katniss… och hon är 21?!

Namn (obligatoriskt)

E-post (publiceras ej) (obligatoriskt)

Hemsida