Nytt år, Jessica vänder blad « Bokhora

Bokhora.se

31/12 2012
12:30

Juli 2006. Jag är sjukt försenad till en vindejt på Storstad. Det är Johanna Ö också. Men Caroline drar inte tursamt nog: annars hade nog inte Bokhora funnits idag då det var den kvällen som Johanna knäcker namnet och Caroline går hem och reggar bloggen.

Sex och ett halvt år är lång tid: närmare en evighet i internettid. Jag har visserligen haft egna hemsidor sedan 1996 och bloggat på riktigt sedan maj 2003, men Bokhora har varit något annat, ett fenomen som jag varit så sjukt glad att få vara en del utav. Alla böcker jag aldrig annars hade läst, alla författare jag fått möjlighet att intervjua, att få ge ut Album på Norstedts, skriva i Aftonbladet, radioframträdanden, tv-framträdanden, föreläsningar, podcasts och vunna priser. Alla läsare och andra bokbloggare! Och inte minst mina fantastiska kollegor här.

Men när läslusten tryter och tiden inte räcker till är det dags att lämna över stafettpinnen. Jag har dock ett allra sista gig som bokhora: jag ska diskutera sex i litteraturen med bl.a. Lev Grossman vid en livesänd middag. Ett fint sätt att knyta ihop säcken då Grossman varit en av mina största boktipsauktoriteter genom åren.

Jag finns dock fortfarande på Twitter som @sessan, på Instagram som @sessans och bloggar vidare på http://sessan.com där det säkert kommer dyka upp ett eller annat läsrelaterat inlägg bland alla kattbilder och nagellack framöver. Och kommer ni sakna bilder på min linslus till katt så finns han på http://pixelkatten.se/

Tack för allt!

/Jessica

5 kommentarer

5 kommentarer till Nytt år, Jessica vänder blad

  1. Tack själv!! Jag kommer självklart fortsätta läsa din vanliga blogg. :)

  2. Nej men! Men klart du ska omhulda din läslust, och så hoppas jag vi ses på bloggträffar/bokmässor i alla fall! :)

  3. Tack själv! Vi springer säkert på varandra vid något bokrelaterat tillfälle. :)

  4. Tråkigt att du slutar Jessica, men som sagt finns du ju ändå kvar!

Namn (obligatoriskt)

E-post (publiceras ej) (obligatoriskt)

Hemsida