Fredagsfrågan v 37 – senaste sträckläsningen « Bokhora

Bokhora.se

13/09 2013
12:00

Ibland är det ju så där med en bok. Det GÅR inte att sluta förrän precis hela boken är utläst. Vilken är din senaste sträckläsare?

Johanna K Johanna K
Jag läste Kristian Gidlunds "I kroppen min" i två sittningar. Det var så himla svårt att sluta läsa när jag väl börjat. "Bara ett kapitel till, bara ett kapitel till".
Johanna L Johanna L
Det var jättebraiga "The other typist" av Suzanne Rindell. Kombon förkyld + smart och spännande bok var mycket gynnsamt för sträckläsning!
Johanna Ö Johanna Ö
Denise Rudbergs senaste om Marianne Jidhoff "Bara tre kan leka så". Kunde ej sluta. Tyckte dock att själva crimet i "elegant crime" var lite tunt denna gång. Men allt Denisefluff var där!
10 kommentarer

10 kommentarer till Fredagsfrågan v 37 – senaste sträckläsningen

 1. Just nu läser jag två böcker samtidigt, som båda är så bra att jag inte vill lägga dem ifrån mig! Den ena är The Anubis Gates av Tim Powers, och den andra är Five Star Billionaire av Tash Aw. Igår hoppade jag över ett träningspass för att istället sitta i solen och läsa den sistnämnda. Det känns som rätt prioritering.

 2. En eftermiddag i somras,vid en liten idyllisk sjö, sträckläste jag Amanda Hellbergs Snögloben. Visserligen inte så lång, men jag kunde inte lägga ned den.

 3. Läste och älskade Gillian Flynns Sharp objects häromveckan. Med bebis hemma går det dock inte att sträckläsa längre men det gick på ett dygn i alla fall!

 4. Facklitteratur: ”100 sätt att rädda världen”, skönlitteratur: ”Paper Towns”. Den förra mest för att den var relativt tunn och bildrik och det därmed inte behövdes så mycket tid för att läsa ut den, den senare mest för att den var så himla bra att man tog sig tiden att läsa ut den.

 5. Svaret finns på min blogg =) Härligt att fredagsfrågan är tillbaka!
  Kram Cissi

 6. Staden utan tid av Enrique Moriel. Hade alla ingredienser man rimligtvis kan begära av en bok.

 7. ”Felicia försvann”. Läste den verkligen i ett streck. Sen gav jag den till min mamma som gjorde likadant.

  Just nu läser jag ”Ursäkta att man vill bli lite älskad”, och jag vill helst inte lägga ifrån mig den heller, även om studierna tvingar mig till annat.

 8. Tror det var ”Livstid” av Dean Koontz. Om den var sådär jättebra vet jag inte, men hans böcker är som gjorda för att sträckläsas!

 9. […] i fredagsfrågan by annasbokbord Hoppar på Bokhoras fredagsfråga. Ibland är det ju så där med en bok. Det GÅR inte att sluta förrän precis hela […]

Namn (obligatoriskt)

E-post (publiceras ej) (obligatoriskt)

Hemsida