Lycka är en läsoas « Bokhora

Bokhora.se

05/05 2013
18:55

bild (2)

Jag har tillbringat helgen i ett hus i skogen. Frekventa Bokhoraläsare med gott minne minns huset från förr. Det här är min läsoas. Jag slukar böcker i det här huset. Har alla möjligheter att läsa. Lässvackor känns som bortblåsta bara jag kliver ombord på tåget. Alla gamla badkar eller kollektivtrafiksfåtöljer kan slänga sig i väggen: det här huset är min bästa läsplats!

Och jag har läst så himla bra böcker i helgen (det jag kallar mellanåldersfantasy – ni kan läsa mer om det i morgondagens måndagsmöte och senare i veckan). Det är som att ladda alla batterier. Bära ett par nya historier med mig. Det bästa av allt var att jag äntligen kommit mig för att låna böcker till min läsplatta. Det innebar att jag kunde läsa ut flera böcker och ha med mig dubbelt så många till och ändå få plats med dem i en rimlig handväska.

Nå. En läsoas alltså. Vilken är din läsoas?

8 kommentarer

8 kommentarer till Lycka är en läsoas

 1. Just nu är det bussen. En timmes Smilla på väg till jobbet varje morgon kan ingen ta ifrån mig!

 2. Tåget eller sängen. Finns ingenting som är så härligt som att ligga i svala täcken och läsa en bra bok!

 3. Önskar att jag hade en.
  Känns som jag inte har läsro någostans..
  Avundas det där mysiga huset!

 4. Sängen eller altanen.

 5. Bästa lässtället är alltid en strand på semestern, var som helst i världen. Det är där jag kommer ikapp med alla böcker jag vill läsa. Nu har jag en nyinköpt Kindle också så i år behöver jag inte fylla halva resväska med pocketböcker.

 6. Min lilla stuga i Hälsingland. Där finns ingen TV, bara skog och timmerstugan. På tåget blir det mest skrivande.

 7. Dere skal ha en STOR takk for et flott arrangement!!! Jeg storkoste meg, og det var sååå hyggelig å hilse på alle sammen!God klem fra Line

Namn (obligatoriskt)

E-post (publiceras ej) (obligatoriskt)

Hemsida