Tack för alla Läsambassadörs-grattis! « Bokhora

Bokhora.se

02/10 2013
8:12

tillkannagivandet_402
Jag har sagt det här lite överallt i sociala medier, men måste ju säga det på Bokhora också – superstort TACK för alla Läsambassadörs-grattis!!

Hade aldrig kunnat föreställa mig mängden människor som skulle komma fram på mässan, eller twittra, mejla, skriva kommentarer eller instagramma. Flygande start!
Jag trodde liksom ”jaja, det blir väl en notis här och där, och några som är insatta i läsfrämjande-frågor kanske läser om det”. Jag hade helt fel.

Här på bilden håller jag ungefär på att DÖ av nervositet, men mina föräldrar som satt på första raden försäkrade att jag såg helt lugn ut. De hade inte alls märkt något. De där 4 minuterna på scen är ett sånt tillfälle när jag inte minns ett ord av vad jag sa, så det är bara bildbevisen som visar att det faktiskt hände. Har inte varit så nervös på år och dagar. Kanske senast när jag tog körkort? När jag var arton alltså.

TACK för stödet!! Nu ska jag börja jobba!

(Bildkälla.)

2 kommentarer

2 kommentarer till Tack för alla Läsambassadörs-grattis!

 1. Hej Johanna!
  Här kommer ytterligare en gratulation!
  STORT GRATTIS TILL DIG!!! Jätteroligt att Du blivit läsambassadör – det kommer att bli så bra! Ska verkligen bli spännande att följa dig i ditt nya jobb! Hoppas du kommer hinna med att skriva lite också mellan varven!
  Många varma hälsningar
  från oss på Säters bibliotek
  genom
  barn- och ungdomsbibliotekarie Elisabeth

Namn (obligatoriskt)

E-post (publiceras ej) (obligatoriskt)

Hemsida