Bokhora.se

12/11 2013
12:39

Nu kör vi en vinterenkät tycker jag!

Senaste bokköp: Hm. Hur jag än försöker tänka så vet jag inte riktigt. Jag köper ofta buntvis med pocket när jag reser och jag har rest en del nu den senaste månaden. 

Senaste bibblolånen: ”Berättelser från Engelsfors” och ”Se upp för krokodilen”.

Senaste utlästa boken:Min Kamp 5”. Litet tagen.

Favorittidning: ”Provins”.

Plats där jag helst läser: I sängen. Eller på flygplan, så man glömmer bort hur tråkigt det är att flyga.

Så sorterar jag min bokhylla: Jaja, denna eviga följetong! Efter färg hemma i Stockholm, hullerombuller hemma i Vittangi.

En bok som jag minns att jag läste när jag var liten: Jag minns ju typ alla! Men t ex böckerna om Booky av Bernice Thurman Hunter.

Vilken bok i min bokhylla har jag ägt längst: Åh, DET var intressant! Jag har jättefå av mina barnböcker hemma, det är så knöligt att veta vems de egentligen är, för systrarna har ju ärvt och det är taskigt att jag ska norpa alla för att jag är störst (och äldst) liksom. Så de är kvar i barndomshemmet och tillhör nu Tage och Ejda och deras kusiner. Men om jag tänker på vad som står i hyllan här i Vittangi så är det nog någon av Marie Louise Rudolfsson, de hon skrev för en vuxnare publik, om sin egen ridning och hästen Panaway. Dem har jag ärvt av min moster när jag fick egen häst som trettonåring.

Vad ser jag mest fram emot att läsa i vinter: Philip Teir! JohL har skrivit en teaser om ”Vinterkriget” här. Jag tänker att det ska bli min julläsning.

Kommentera

Namn (obligatoriskt)

E-post (publiceras ej) (obligatoriskt)

Hemsida