Biblioteket Lava i Kulturhuset « Bokhora

Bokhora.se

05/09 2014
10:28

Igår var jag äntligen in på nya biblioteket Lava i Kulturhuset som öppnade för några veckor sen. Det är egentligen riktat till åldrarna 14-25, och en fortsättning för de som vuxit ur TioTretton.
Väldigt fint, eller hur? Jag önskar att jag haft tillgång till något sånt här när jag växte upp! Eller att jag fick komma in nu, men jag fattar ju samtidigt syftet med åldersgränserna på de här biblioteken. Fast ändå, jag är avundsjuk… Kan man tänka sig en åldersdispens bara för överåriga människor som älskar att läsa ungdomsböcker och crossover?

Tanken är precis som på TioTretton att det ska finnas en rad aktiviteter, workshops och programpunkter därför heter det Lava bibliotek och verkstad. Ikväll tex är det en politisk debatt såg jag. Läs mer om program och öppettider!

IMG_1585

IMG_1591

IMG_1573

IMG_1577

 

1 kommentar

1 kommentar till Biblioteket Lava i Kulturhuset

  1. […] Igår var jag på nya biblot Lava i Kulturhuset i Stockholm. Det är riktat till ungdomar mellan 14-25 år och en fortsättning för de som vuxit ur TioTretton alltså. Himla fint ställe! Man kan låna böcker givetvis, och göra en massa andra saker också i workshops och aktiviteter. Hade verkligen önskat något liknande när jag själv var mellan 14-25. Att det är så uttänkt och specifikt, och så blir det debatter om ämnen man är intresserad av i den åldern och sånt. Åååh. Jag är ju för gammal nu och avundsjuk. För lite fler bilder därifrån, kolla på bokhora. […]

Namn (obligatoriskt)

E-post (publiceras ej) (obligatoriskt)

Hemsida