Bokhora 8 år idag! « Bokhora

Bokhora.se

20/07 2014
8:00

Enligt säkra källor, nämligen Johanna K, firar bloggen 8 år idag. Jag tycker att ett ”herregud!” är på sin plats för det. Åtta år är ju en lång tid, och räknar man bloggår så är det jättejättegammalt.
Vi hade noll ambitioner och gjorde det bara som en kul grej för att vi ville diskutera böcker med varandra när vi startade. Vi trodde att vi skulle få typ 10 läsare för ämnet litteratur var ju så smalt. Folk vill läsa bloggar om mode, inte om böcker, eller hur?
Så är det väl visserligen fortfarande, men de förväntade 10 läsarna har mångdubblats flera gånger om och under de här åtta åren har vi fått göra så otroligt många roliga saker som vi aldrig hade kunnat föreställa oss. Herregud alltså, och framförallt ett STORT TACK till alla bokhora-läsare som gjort det möjligt!

13 kommentarer

13 kommentarer till Bokhora 8 år idag!

 1. Grattis! Och tack själva för att ni driver en så läsvärd blogg! :)

 2. Grattis bokhora!
  Ni var en av de första bokbloggarna jag började läsa och jag återvänder fortfarande till er! Bra jobbat under alla år! :)

 3. Grattis och tack för en jättebra blogg!!! Still going strong, så att säga.

 4. Grattis!
  Hade aldrig kunnat gissa på åtta år, det är en riktigt imponerande livslängd för en blogg. Själv har jag följt er i kanske två år, men lär bli många fler framöver. Keep up the good work!

 5. Grattis och tack för en bra blogg!

 6. Grattis! Och tack för en underbar blogg!

 7. Tack själva, och stort grattis!

 8. Tack för grattis!!

 9. Grattis och tack för en finfin inspirationskälla!

 10. Man kan ju tycka att ni borde ha hållit ut en dag till med att lansera bloggen, eftersom ni då skulle fira Bokhoras födelsedag samma dag som 100 % av medlemmarna har namnsdag. Grattis i efterskott!

 11. Grattis, väl bloggat

Namn (obligatoriskt)

E-post (publiceras ej) (obligatoriskt)

Hemsida