Bokmässeinläsningar och förberedelser « Bokhora

Bokhora.se

15/09 2014
20:48

Vilken val-baksmälla jag har haft idag. Inte fysisk, utan mental. SDs framgångar. Regerinsgbildningssvårigheterna. Suck, ja. Vilket läge för landet.
Och samtidigt håller jag på att förbereda bokmässan. Jag ska vara med i ett par seminarier och ett jag ska leda har känts så extra rätt i tiden de senaste dagarna. Det heter ”Läsning som vapen” och nu har jag precis klarat av förintervjuerna med alla medverkande. Mycket intressant! Torsdag kl 17-17.45 går det. Seminariekort krävs.

Jag håller också på att repetera Claire Messuds roman ”Kvinnan på övervåningen” för jag och Gunilla Molloy har en 20-minutare på Kulturrådets scen och vi har bestämt oss för kvinnor, konst och vrede som tema. Det blir med utgångspunkt i Messud och Siri Hustvedts ”The blazing world”. Fredag kl 16.30-16.50. Inget seminariekort för den scenen.

Och sen har jag läst Anna Charlotta Gunnarsons ”Popmusik rimmar på politik” i helgen för vi snackar på Kulturrådsscenen på lördag kl 11-11.20. Något med makt, politik, lättsamt kontra allvar tror jag? Fanns så mycket i den boken ju.

Hela mitt schema finns här, minus punkten Lusten till ordet. Någon annan kommer att leda den.

2 kommentarer

2 kommentarer till Bokmässeinläsningar och förberedelser

  1. Kommer ni att finnas på bokmässan?

Namn (obligatoriskt)

E-post (publiceras ej) (obligatoriskt)

Hemsida