Fredagsfrågan v 6 – Vilken författare läser du av gammal vana? « Bokhora

Bokhora.se

07/02 2014
12:00

Johanna Lindbäck kan inte sluta läsa Haruki Murakami och Johanna Karlsson kan inte sluta läsa Elizabeth George – trots att de regelbundet tänker tanken. Kan ni känna igen er i att det finns favoritförfattare som man helt enkelt har svårt att sluta läsa? Trots att de kanske inte är så bra längre. Trots att man kanske får plåga sig igenom böckerna. Kanske lever man på hoppet? Kanske vill man återskapa en gammal känsla?

Vilken författare fortsätter du att läsa av gammal vana?

Johanna K Johanna K
Det är som sagt Elizabeth George som jag har svårt att läsa, men det är också Murakami, som jag hela tiden håller koll på utgivningen av.
Johanna L Johanna L
Jag gör ett tillägg med Michael Connelly och hans Harry Bosch-serie för den återkommer jag också till då och då. Speciellt när det är riktigt varmt sommarväder. (Gud så härligt.)
Johanna Ö Johanna Ö
Patricia Cornwell är en sådan för mig. Lite med BEE också, men han känns som han spottat upp sig på senare.
6 kommentarer

6 kommentarer till Fredagsfrågan v 6 – Vilken författare läser du av gammal vana?

  1. […] fredagsfråga hos Bokhora är formulerad så […]

  2. Ingen författare, dem skakar jag av mig rätt snabbt när de börjar bli tråkiga, men däremot bokserier. Vad är det för fel på mig?! Har jag läst första boken i en serie måste jag läsa fortsättningarna, oavsett hur usel den första delen var. Blir nästan som en tvångstanke.

  3. Denise Mina. Älskade Garnethill-trilogin och Paddy Meehan-serien, men har svårt för de böcker som hon skrivit sen dess sedan hon bytt förlag. Fortsätter att läsa dem iaf i hopp om att hon ska återgå till det gamla, men nej.

  4. Har gjort mig av med de flesta faktiskt, Elizabeth George fick många chanser och plötsligt tog hon sig. Det är väl anledningen till att det är svårt att släppa gamla favoriter, plötsligt händer det liksom.

  5. Janet Evanovich böcker om Stephanie Plum och Lee Childs Reacherböcker.

Namn (obligatoriskt)

E-post (publiceras ej) (obligatoriskt)

Hemsida