”Orka torka” – Lotta Sjöberg « Bokhora

Bokhora.se

02/11 2014
13:27

orka_torka_framsidaGer alla perfekta inredningsbilder i magasin och på bloggar dig ångest? Hinner högen med ren tvätt aldrig försvinna, dvs bli sorterad och undanstoppad, från den sk tillfälliga förvaringsplatsen som blivit ganska permanent? Finns det mögliga rester i kylskåpet? Döda krukväxter? Julgardiner i fönstren året runt? Superstökiga barnrum?

Om man skulle vilja åtgärda allt det här men aldrig hinner / orkar / prioriterar så är ”Orka torka” av Lotta Sjöberg en bok man kan bläddra igenom och känna pressen lätta. Det finaste med den är kanske ändå facebookgruppen som var starten på projektet. Ett svar på just frågorna ovan, och ett försök att visa verkliga hem i oförskönade bilder så att andra kan slappna av lite. Alla är inte perfekta, alla hinner inte, alla vill inte. Det får gå ändå fast det är så stökigt. De som har lagt upp foton där vittnar om just det.

”Orka torka”-token bjuder förutom mindre inredningspress dessutom på många, många fniss och gapskratt. Alla bilder kommer från fb-gruppen, så allt är 100% på riktigt. Det är SÅ skönt.

7 kommentarer

7 kommentarer till ”Orka torka” – Lotta Sjöberg

  1. Blev illamående av att titta på bilderna. Att ha möglig mat i kylen är en hälsorisk, inget att stoltsera med.

  2. @Rosa Nej, det hoppas jag verkligen inte. Men att riskera allvarlig matförgiftning tyder på en skrämmande okunnighet/slöhet. Det gör mig beklämd att människor inte är mer rädda om sig och framförallt sina barn.

    • Jag tror inte du behöver vara orolig, jag tror inte att någon i boken gett sina barn något mögligt att äta. Det händer då och då i det normala livet att något blir gammalt. Men det mögliga kan vara väldigt vackert att fota. Det är lite mindfulness att stanna upp och betrakta livet.

      • Nej klart vi inte äter det, men som Maja skriver så blir saker ibland gammal och lite mögliga. Det är mänskligt och intressant att fota. Lite wabi-sabi över det. :)

  3. Jag tycker ockse5 att den var rkgitit bra. Sorgligt ne4r bra bf6cker tar slut. Om boken har varit rkgitit bra se5 me5ste jag ta le4spaus ett tag efter utle4sning.

Namn (obligatoriskt)

E-post (publiceras ej) (obligatoriskt)

Hemsida