Gästblogg – The Return: Malin Aline Palmgren « Bokhora

Bokhora.se

01/09 2015
9:34

I september kommer vi att ha en gästbloggare på Bokhora. Hon heter Malin Aline Palmgren och kommer framförallt att blogga om poesi. Håll utkik varje tisdag! Hennes första inlägg kan ni läsa om några minuter.

Malin-Aline-Palmgren-bokhora

Malin Aline Palmgren, vem är du och vad gör du?

Jag är 25 år och bor i Göteborg. Jag är en sån där som tycker om att läsa och skriva. Gärna i min säng. Jag är en sfi-lärare som just nu jobbar med film. När jag inte jobbar eller ligger i min säng och läser så tycker jag om att gå ut och äta god mat.

 Vad gillar du att läsa och skriva om?

Min bokhylla består nästan uteslutande av självhjälpsböcker och poesi. Jag tycker om att skriva och blogga om kultur i stort men oftast slutar det med inlägg om min läsning.

Vad ska du skriva om på Bokhora?

Jag kommer att skriva om poesi eftersom jag har läst en himla massa bra det senaste som jag gärna vill dela med mig av!

Säg en bok du gärna vill tipsa om, men som du inte kommer att skriva om här?

Då vill jag vill tipsa om ”Det här är hjärtat” som är skriven av Bodil Malmsten. Det är en fin dikt som är väldigt mycket Bodil. Jag vill också passa på att tipsa om hennes twitterkonto, @bodilmalmsten. In och följ!

 

P.S. Vill du läsa mer av Malin hittar du hennes blogg här ->

1 kommentar

1 kommentar till Gästblogg – The Return: Malin Aline Palmgren

  1. […] på Taket. Skriver på lite ditten och datten. Bland annat ett inlägg som ska publiceras på Bokhora där jag gästbloggar i september. Så himla kul! Jag älskar Bokhora. Mitt första inlägg kan du […]

Namn (obligatoriskt)

E-post (publiceras ej) (obligatoriskt)

Hemsida