Proudly presenting nya Bokhora-skribenterna Marcus och Peppe! « Bokhora

Bokhora.se

01/03 2015
8:00

Jajamensan, efter att ha kört på 3 Johannor ett tag tyckte vi det var läge att få lite mer fart och fläkt här på bloggen. Inför våren och sommaren och allt.
Vi stötte och blötte, scoutade i smyg, kollade referenser och läste gamla gästbloggsinlägg, och efter denna långa och noggranna process frågade vi sen Marcus Stenberg på Marcusbiblioteket och Peppe Öhman på Livet & LA om de vill börja skriva här också. Hurra för oss att de sa ja!

Det är tex första gången det blir en återkommande manlig skribent här – och nej, vi har inte avkrävt namnbyte.

Och det är även första gången vi har en internationellt stationerad skribent – Peppe bor ju just nu i LA men kommer innan dess från Finland.

Vi ser väldigt, väldigt mycket fram emot att få läsa deras inlägg om böcker och allt annat litteraturrelaterat på regelbunden basis. Alldeles strax kommer deras egna presentationer och sen kör de igång!

5 kommentarer

5 kommentarer till Proudly presenting nya Bokhora-skribenterna Marcus och Peppe!

  1. Två favoritbloggare joinar favoritbloggen! Välkommen Peppe och Marcus, det här kommer att bli fantastiskt! <3

  2. Nämen ÅH vad spännande, roligt med liv i #boblmaf! Grattis Bokhora, grattis Marcus och Peppe!

  3. […] OJ, har ni sett vad som har hänt på Bokhora – Marcusbiblioteket och Peppe har joinat gänget! Vilka topprekryteringar, och vad roligt […]

  4. […] i något år ha puttrat på trean. De tre ursprungs-Johannorna – jag är ju giftmed en av dem – bröt i dag såväl köns- som nationsgränsen då de plockade in Marcus Stenberg och Jeanette “Peppe” Öhman som nya skribenter. […]

Namn (obligatoriskt)

E-post (publiceras ej) (obligatoriskt)

Hemsida