Vinn ”Jan Svensson” « Bokhora

Bokhora.se

20/10 2015
8:00

jansvenssonMin tionde bok (tionde!!!) ”Jan Svensson” har nyss kommit ut.
En beskrivning av den:

Det kändes direkt när jag klev in på den här Tunaskolan. Min klass skulle säkert vara jobbig. Lärarna säkert elaka eller bara tråkiga. Jag skulle kanske inte ens våga öppna munnen, knappt våga säga vad jag heter. Och då skulle alla givetvis tycka att jag var skitkonstig. Och sen var det kört. BO här i ett helt ÅR.
Jan Svensson flyttar med sin familj till Luleå. På prov, som det heter. Väl på plats försöker Jan lista ut vem han kommer att vara nu –  i den nya staden, med nya grannar och ny skola. Bakom dörren intill bor Nicki med sin mamma. Nicki som kommer från London där hon levt ett liv i fart och fläkt. Eller har hon verkligen det?”

Jag har 3 ex att tävla ut om du vet vilken artist som förknippas med Tunaskolan?
Mejla rätt svar till johannal@bokhora.se innan kl 17 idag, och OBS skriv din postadress i mejlet.

Uppdaterat: tävlingen är avslutad. Tunaskolan finns ju på lite olika platser i landet, men nu var det Luleå som gällde (står här ovanför i beskrivningen också), och då är det rätta svaret inte Måns Zelmerlöv eller Timbuktu för de huserade i Lund. Men Matti Alkberg, han har gjort en skiva som heter ”Tunaskolan” och han kommer från Luleå, så han är det rätta svaret.

De tre som vann varsin bok är Anna Hörnell, Cilla Backström och Carola Forslund. Grattis!

Kommentera

Namn (obligatoriskt)

E-post (publiceras ej) (obligatoriskt)

Hemsida