Bokdatum « Bokhora

Bokhora.se

03/10 2016
13:22

Hej, här kommer lite skamlös reklam för en sida jag byggt och testat i sommar: bokdatum.se är en sida som samlar alla bokrelaterade evenemang. Det kan vara signeringar, föreläsningar om författare, författaruppläsningar, bokreleaser, bokbytesbordsfestivaler, poesiworkshops osv.

Finns massor av sätt att söka rätt på datum via t.ex. karta, fritext, kategorier. Hittar du något går det snabbt att exportera över till sin digitala kalender i mobil eller dator ifall en vill få påminnelse.

Det finns också ett formulär där alla arrangörer, eller andra som bara vill tipsa, kan skicka in evenemang. Det går också att skapa ett konto om du vill kunna redigera dina datum i efterhand (bra för dig som vill skicka in många datum).

Hoppas ni gillar!

4 kommentarer

4 kommentarer till Bokdatum

 1. Gillar skarpt! Ett gratis idétips: gör en kalender av siten också, en sån man kan lägga in i Outlook/iCal. Helt perfa!

  • Marcus Stenberg

   Jättebra grej låter det som, men jag förstår inte riktigt. Som det är idag så kan du alltid exportera sökresultat eller den vy du valt genom länken längst ner till höger på varje sida. Exempelvis om du vill exportera hela oktober går du in längst ner här: http://bokdatum.se/evenemang/manad/?tribe_geofence=250

   Men du kanske menar mer som någon sorts rss-lösning?

 2. Så himla bra! Är det ok att jag tipsar på bibliotekslistor om det här?
  Ett önskemål från mig som läser det mesta i app (feedly) är att göra info om stad och tid synliga i brödtexten, tanken är väl att publicera mängder av arrangemang så om det syns tydligt direkt kan jag markera och spara de som är aktuella för min stad.

  • Marcus Stenberg

   Jaaa tipsa gärna loss på bibliotekslistor! Tack!!

   Det är ett jättebra förslag att ha med stad + tid i RSS-feeden. Detta kommer förhoppningsvis snart, när jag lyckats med koden.

Namn (obligatoriskt)

E-post (publiceras ej) (obligatoriskt)

Hemsida