Har ni sett ”Det mest förbjudna” i påsk? « Bokhora

Bokhora.se

28/03 2016
9:27

thorvall-svtVad tycker ni?

Jag har sista avsnittet kvar, men efter de två första känner jag: vill älska, men gör det inte helt oreserverat. Jag kan å andra sidan inte säga vad jag tycker brister. Inget liksom? Manus är bra, skådisarna är bra. Det klickar ändå inte helt med mig. Förstår inte varför! Blir frustrerad!

Det är inte alls ogillande på nivån ”jamen, miljön är iallafall skitsnygg” som när jag såg ”Gangsters & Gentlemen” i vintras.
”Det mest förbjudna” är bättre än så. Plus har snygga miljöer. Men. Hade hoppats på meeer förtjusning, som att det här blev årets tv-upplevelse för mig.

5 kommentarer

5 kommentarer till Har ni sett ”Det mest förbjudna” i påsk?

  1. Kände lite som du. Svårt att greppa Thorwalls två sidor: den tuffa framgångsrika skickliga yrkeskvinnan parad med hennes behov av ”det mest förbjudna” d v s
    sex med mer eller mindre suspekta män. Likaså både härligt och frånstötande att se ett kvinnoporträtt där ”moderlighet”, behagfullhet, diplomati, anpassningsförmåga totalt saknas. Vi är väl helt enkelt för ovana med det.

  2. Har väntat på reflektioner från dig då du verkade vara den som var mest pepp i mina flöden. Jag håller med dig om att något saknades för att jag skulle bli så imponerad som jag hade hoppats. Det föll rätt platt för mig, tyvärr.

  3. Jag tyckte tredje avsnittet var det bästa, det gillade jag verkligen. Fin skildring mellan KT och hennes mamma, och ffa KTs roll som yrkeskvinna och hur framgångsrik hon var.

  4. Jag hoppas serien kommer att visas i Finlands tv också. Tack för tipset om intervjun med sonen Gunnar.

    Är det någon som har läst Hans Falks bok om sin mamma? Det lär finnas en sådan.

    Trevlig vår.

Namn (obligatoriskt)

E-post (publiceras ej) (obligatoriskt)

Hemsida