Magiskt på teve « Bokhora

Bokhora.se

25/01 2016
10:10

Nu har Lev Grossmans ”The Magicians” hamnat i teverutan. TV-dags har recenserat och verkar gilla, även om den inte når upp till litteraturnivån enligt dem. Själv har jag varken läst eller sett så kan inte uttala mig men vet att vi har många läsare som gillar!

På bokhora har vi också massa godis om och med Lev Grossman för den hugade upptäckte jag när vi googlade. Måndagsmöte, recensioner och t o m panelsamtal. En tydligt favorit för salig bokhoran Jessica!

 

1 kommentar

1 kommentar till Magiskt på teve

  1. Usch säger jag bara om tv-serien! Man ges ingen tid till att gilla eller ogilla karaktärerna utan kastas direkt in i handlingen och intrigerna. Vilket gör att man inte känner mig känslomässigt investerad i karaktärerna överhuvudtaget, man bryr sig helt enkelt inte. Man ges heller ingen tid att känna förundran över Brakebills eller Fillory eftersom allt ska avverkas så fort. Och varför måste alla karaktärer vara så snygga? Det blir faktiskt mer äkta om man inte bara castar jättesnygga människor. Det gör även att det verkligen känns som en klassiskt dålig amerikansk ungdomsserie istället för en uppväxtskildring med magiskt skimmer. O.C blandat med magi. Alla karaktärer är castade fel utom möjligen Eliot. Allt det här kan jag säga efter bara ett avsnitt. Det kan omöjligen bli bättre utan bara sämre. Vilken besvikelse på en fantastisk bokserie!

Namn (obligatoriskt)

E-post (publiceras ej) (obligatoriskt)

Hemsida