Med läsplatta « Bokhora

Bokhora.se

23/02 2016
19:52

  

 
Jo, jag fick faktiskt en läsplatta när jag fyllde år i december. En Kobo Aura H2O efter tips från Bokhoraläsare. Jag har bara läst en enda bok på den hittills. En pdf som gjorde mig otroligt trött i ögonen eftersom det var lite meckigt att förstora texten, tyckte jag.

Jag har haft lite eller mycket lite tid att sätta mig in i hur den funkar (bebis + flytt gör så med mig). Men jag har hunnit köpa ett fint fodral: 

  
(Frakten var sanslöst dyr, inklusive tull och grejer – det är från Etsy).

Jag har lite problem att läsa Kelly Links ”Get in trouble” på den på grund av formatet på den e-boken (lång historia som har med en jobbdator att göra) och det verkar som att läsplattan har svårt med illustrationerna i Neil Gaimans ”Den sovande och sländan” för plattan blir helt kajko – som en dator från 1987 – när jag försöker läsa boken. Men jag ser fram emot att läsa en riktig e-bok på plattan. Känna efter vad jag tycker. 

”Färjan” (bilden) är det sambon som läser när jag måste läsa ”Get in trouble” på surfplattan som han vanligtvis använder (”Get in trouble” alltså -> tre noveller in och det är mmmmm – måste läsa vidare precis nu). 

5 kommentarer

5 kommentarer till Med läsplatta

  1. Kul! Jag har en vanlig Kobo Aura och hade en Kobo Glo innan dess. Är väldigt nöjd med Kobo. 8% är perfekt backlight för mig. :)

    Jag har aldrig läst pdf-format på plattan, men bilder är ju sådär på Kobon, och kanske andra läsplattor. Däremot är den hur smidig som helst för de vanliga e-böckerna.

  2. Vad kul! Hade varit intressant att höra mer om hur du upplever den när du hunnit använda den lite mer :)

  3. Kul! Jag har en Amazon Kindle Paperwhite som jag älskar. Den är extra bra när man är någonstans och delar rum med sovande barn (och man) då kan man läsa i mörkret utan att väcka någon.

Namn (obligatoriskt)

E-post (publiceras ej) (obligatoriskt)

Hemsida