”The big lie” = nej « Bokhora

Bokhora.se

21/01 2016
18:57

Jag lovade engelska YA-tips och ett av förslagen jag fick på twitter var ”The big lie” av Julie Mayhew. 30 sidor in känner jag inget annat än ointresse varje gång jag plockar upp den, så tyvärr blir det icke-tips istället för rekommendation. Men friskt vågat, osv.

7 kommentarer

7 kommentarer till ”The big lie” = nej

 1. Exakt! Vi hade The Big Lie i bokcirkel på English Bookshop här i stan och jag kom typ ett kapitel, sen var jag bara opepp. Tycker världen är spännande, men ingenting i storyn eller karaktärerna fångade mig.

  Vad som däremot var en oväntad höjdare, om du inte redan läst den var Konsten att ha sjukt låga förväntningar av Åsa Asptjärn förra årets stora fynd för min del.

  • Är det första el andra boken om Emanuel Kant? Har läst den första, men fortsättn är kvar. Får bli biblolån snart.

   • Det är första Emmanuel Kant. Jag har läst uppföljaren också, och vart inte lika tok-kär, men den är klart läsvärd. Hoppas hon ger ut mer snart!

 2. Julia Loisel

  Du kanske redan har läst den men jag blev förälskad i ”Anna and the French kiss” och de två efterföljarna (det är inte riktigt en serie, men de hänger ändå ihop). Det var fina YA böcker om man gillar romantik och Paris.

 3. Var tvungen att googla mig till ifall du läst min favvo Belzhar (det hade du!). Hur har du det med I’ll give you the sun av Jandy Nelson också? We were liars av e. Lockhart? Här ligger jag och blöder? Lunar chronicles-serien av Marissa Meyer? Dem kan jag tipsa om! Plus några jag inte läst själv men ser cirkulera i flödena och är nyfiken på: Patrick Ness, Everything everything av Nicola Yoon, Finnickin of the rock (hallå Melina Marchetta?!), The anatomical shape of a heart av Jenn Bennet. Och så vidare :)

Namn (obligatoriskt)

E-post (publiceras ej) (obligatoriskt)

Hemsida