Biblouppdatering « Bokhora

Bokhora.se

23/09 2017
15:38

Av tre snabblånsböcker: två utlästa, en påbörjad.

”Hjärtat är bara en muskel” har ju fått fin kritik lite varstans som jag sett. Min läsning blev mer medel. Jag uppskattade, har inga invändningar, men den orsakade inte heller stor känslostorm.

Bättre gick det med Ariel Levys självbiografi ”The rules do not apply”.
När jag skrev förra uppdateringen var allt frid och fröjd, men sen barkade det raskt utför. (Obs att detta inte är en spoiler, man får veta i första kapitlet att det ska bli så.) Trots det tunga ämnet var den så himla behaglig att läsa. Jag menar nu njutbart skickligt skriven, inte att den försökta lätta upp svåra händelser eller problematik. Proffsig på det sättet att det är svårt att säga exakt vad man gillar, man vet bara att man gillar, mycket.
Jag tänkte på Lidia Yuknavitch som jag reagerar likadant på. Kan inte bryta ner eller förklara min fascination, men fascinerad blir jag. Ariel Levy är likadan. Vill verkligen rekommendera den boken.

Jag såg också att hon ska komma till Stockholm på Internationell författarscen, men tyvärr kan jag inte gå den kvällen. Skulle lätt ha gjort det annars för så himla bra bok + vad det verkar intressant människa.

Kommentera

Namn (obligatoriskt)

E-post (publiceras ej) (obligatoriskt)

Hemsida