”Den röda vargen”-känslan « Bokhora

Bokhora.se

12/06 2017
9:02

Det känns som att jag har varit på solsemester vid Medelhavet eller så i helgen, men jag har i själva verket varit i Luleå. Så varmt! Så soligt! Så somrigt! Inte ett moln i sikte! Helt perfekt väder.

Igår tog jag en lång och planlös cykeltur i värmen och hamnade så småningom på en liten omärkt grusväg längs med tågspåren på väg mot Svartöstan. Jag tror att grusvägen leder dit, men jag hittade inte och kände mig hela tiden som att jag var på förbjudet område så jag vände om efter ett tag. Hade sån Liza Marklunds ”Den röda vargen”-känsla. I den skuggar de ju runt vid tågspåren och järnverket, även om det sker vintertid, va? Minns inte riktigt. Det är ju ganska svårt att skugga runt på sommaren här i allt ljus. Iallafall, fint var det, även om jag inte hittade just den vägen till Svartöstan utan fick ta den officiella riktiga cykelvägen sen.

Vad jag hade på mig? Min gamla, gamla blå Nanso-klänning. Jag var inte så very Malin Crepin som Annika Bengtzon alltså.

2 kommentarer

2 kommentarer till ”Den röda vargen”-känslan

  1. Den går hela vägen till Svartöstan och det ska inte vara några problem att cykla där men det kan ju vara lite knepigt att hitta. Testa igen nästa gång!

    • Jag oroade mig ju hela tiden att någon personal skulle komma fram och ”vad gör du här, hur kom du hit?”, haha. Nästa gång ska jag vara mer vågad!

Namn (obligatoriskt)

E-post (publiceras ej) (obligatoriskt)

Hemsida