En bit av systerskapet « Bokhora

Bokhora.se

21/02 2017
10:00

Jag är en en regelbundet oregelbunden läsare av Sandra Beijers blogg och har gillat den + hennes kommentatorer i flera år. Hon skriver skitbra och det är oftast väldigt bra och bjussig ton i kommentarsfältet. När det är inlägg som till exempel ”dela med dig av något positivt som hänt sista tiden” kan man alltid hitta flera pärlor. Mycket mysigt!

Men senaste månaderna och framförallt veckorna tycker jag alla där har överträffat sig själva. På grund av ett skitjobbigt breakup för Sandra Beijer har hennes blogg svämmat över av tjejer/kvinnor som dels vill ge pepp och stöd till henne, men också dela med sig av egna erfarenheter, stötta varandra, be om hjälp, eller bara vara där i största allmänhet. Det är ju en jättejobbig orsak till detta, men alla dessa kommentarer är så enormt fina och stärkande. Jag har läst flera som likt mig går in på bloggen bara för att läsa kommentarerna nu. Det känns som att det har blivit ett community helt plötsligt. Systerskapet i sin bästa form!

Och om ni nu fortfarande tänker blogg = fjortistjejer som bara skriver ”omg” – häng med! Det är nämligen en till ovanlig och mycket fin grej med just den här bloggen och dess kommentarsfält; bredden. Där finns något för alla.

9 kommentarer

9 kommentarer till En bit av systerskapet

 1. Det här tänker jag på så gott som varje dag – hur himla fint det där kommentarsfältet är! <3

 2. Oj, vilken jättefin uppslutning det var på den (för mig nya) bloggen! Själva antitesen till näthat. Väldigt upplyftande att se.

 3. Så fint att du uppmärksammar Sandras blogg och kommentarsfält.

  Jag har följt Sandra i många år och bloggen (och böckerna) håller alltid en väldigt hög nivå. Men jag klickar också in för att ta del av det fantastiska systerskapet som blomstrar bland kommentarerna. Kärlek<3

 4. håller verkligen med dig!

 5. Jag såg och lyssnade på Sandra på Bokmässan 2016 och hon verkar vara en otroligt jordnära och god person. Verkar som att det smittar av sig på hennes läsare, så fint! Vi behöver lite mer god ton här på nätet :)

 6. Håller helt med! I allra första början, för flera år sen, störde jag mig på hur gulligt och fint var, alla dessa pojknackar och picknickar, men om det var jag som blev snällare eller Sandra som blev mognare-nu är bloggen en av mina måsten varje dag. Välskriven, peppig, fina läsare. Förlåt fina Sandra för att jag irriterade mig, du är bäst utan protest.

 7. Håller helt med, så fint att se hur vi läsare stöttar henne och varandra som en mur av kärlek. Och hur hennes ord hjälper så många! Tror alla stöttande kommentarer delvis beror på att hon är så ärlig med sina känslor – det är inte bara en välpolerad yta utan något som alla kan känna igen sig i.

 8. Åh så mycket kärlek. Sällan man ser kommentarsfält som är så peppande så när man väl gör det blir man så himla glad. Hoppas Sandra mår bättre snart <3

 9. Ja, visst är det fantastiskt! Ett underbart systerskap av kvinnor/tjejer i alla åldrar och med alla möjliga egna erfarenheter. Så fint och stort. Det ger hopp om världen!

Namn (obligatoriskt)

E-post (publiceras ej) (obligatoriskt)

Hemsida