Hej då härifrån också « Bokhora

Bokhora.se

26/11 2017
21:24

Jag hade en idé om att jag skulle skriva på Bokhora i prick tio år. Inte från början, men när tioårsjubileet närmade sig.

Ändå fortsatte jag i nästan ett och ett halvt år till, men nu är det hej då härifrån. När Johanna.L hoppade, tyckte jag att det var dags för mig att göra det också.

Jag har läst massor av böcker som jag förmodligen aldrig skulle ha läst utan Bokhora. Träffat och intervjuat författare. Haft en podcast. Haft en releasefest. Varit på Bokmässan. Debatterats. Nominerats till och vunnit priser. Blivit avritad. Lärt känna massa genomtrevliga typer. Och de genomtrevliga typernas bekanta.

Tack för allt det och ännu mer! Lycka till Jeanette, Johanna och Marcus! Det ska bli spännande att se vad ni hittar på med Bokhora i detta decennium.

12 kommentarer

12 kommentarer till Hej då härifrån också

 1. Vilken exodus! Det var tråkigt att höra att även du lämnar bloggen. Men lycka till med allt annat som du med all säkerhet har på gång!

 2. lena kjersen edman

  Tack Johanna Karlsson och Johanna Lindbäck! Jag har haft stor glädje av det som ni och andra bokhoror har skrivit. Finnas den tredje Johanna kvar?

 3. Ett tack även till dig för alla boktips!

 4. blir spännande att se vad du kommer göra också!

 5. Martina Jonsson

  Hej Johanna!
  Man behöver byta, ändra på, då och då, i sitt liv. Det finns så mycket att göra ju! Det har varit roligt att läsa det du skriver. Lycka till med allt du hittar på! Vore kul att ses. Martina

 6. Jag till er båda och lycka till! Vad kommer hända med bokhora nu?

  • (Tack till er båda menar jag)(varför ser man alltid felen efter man tryckt på skicka?)

  • Marcus Stenberg

   Jag, Johanna Ö och Peppe kommer fortsätta skriva och inom kort göra om lite på sidan. Hoppas du vill fortsätta läsa! /Marcus

 7. Kommer sakna dina inlägg här. Tack för alla tips! ❤️

 8. mer än tio år, det är länge! Förstår att du behöver nytt, men tråkigt ändå.

 9. Var sak har sin tid. Tack och lycka till!

Namn (obligatoriskt)

E-post (publiceras ej) (obligatoriskt)

Hemsida