I morgon ska jag organisera mitt kylskåp! « Bokhora

Bokhora.se

20/05 2017
19:57

9789155262723Det var någon som fotograferade sin hall och skrev att hon inspirerats av en person som hon kallade ”Förvaringsdrottningen”. Det var då också en talang! tänkte jag och kollade upp vem den här personen som var extra skillad att förvara saker var. Jag hittade Paulina Draganjas blogg Förvaringsdrottningen. Jag såg att hon hade gjort en bok (nu är det två böcker) och böcker måste jag ju alltid ha så jag köpte ”Förvara smart – organisera ditt hem”. I boken tar Paulina upp hur man kan tänka när man ska röja och organisera i sitt hem.

Sedan försvann jag.

Jag började organisera min hall, mina byrålådor, min garderob, min bokhylla, mina skåp. Alltså: jag är inte ironisk. Det är så himla tillfredsställande att dymomärka en låda för sina laddsladdar eller sortera ungens leksaker så att man kan säga ”lägg det där det ska vara” och så gör han det. (Ibland. Han är 2).

I morgon ska jag organisera mitt kylskåp. So long!

 

6 kommentarer

6 kommentarer till I morgon ska jag organisera mitt kylskåp!

  1. en talang jag saknar – men sonen har

  2. Får lätt panik bara av att läsa inlägget. Men det vore ju alldeles, alldeles underbart att få ordning på allt som ligger och jäser i garanterat omärkta lådor och påsar.

  3. Vilken lycka att läsa denna recension! Så kul att jag har fått dig att organisera och att du tycker att det är kul. Och visst är det tillfredsställande! Bästa terapin om du frågar mig, dessutom gör man nytta i sitt eget hem på köpet:) Hoppas att kylskåpsorganiseringen gick bra!

  4. Jag har lätt för att börja men svårt att slutföra! Men visst är det skönt när allting är rensat, organiserat och ligger där det ska. Tur att det finns de som bidrar med tips och tricks som Paulina gör :)

Namn (obligatoriskt)

E-post (publiceras ej) (obligatoriskt)

Hemsida