Bokhora.se

12/07 2017
17:55

Nu har det snart gått exakt ett år sen det dök upp en nyhet om att Kirsten Dunst kommer regissera filmatiseringen av Sylvia Plaths ”The Bell Jar”. Det enda vi vet är att Dakota Fanning kommer spela Esther Greenwood, Patricia Arquette någon av de andra rollerna och att Kirsten Dunst arbetat med manus. En tid innan nyheten så intervjuades Dunst om framtiden och nämnde ett hemligt manus hon jobbade på:

“I just like movies that are funny when they shouldn’t be. So there’s a little bit of that. It’s not a dark comedy, though there’s an element of that — if you knew the thing that I was adapting, you might be like wow, that is absolutely nothing like a dark comedy!”

Så nu undrar jag NÄR kommer det börjar släppa posters och teaser-trailers eller åtminstone en liten paparazzi-bild från inspelningen? JAG KAN INTE VÄNTA!!! Visst är det trevligt att Dakota Fanning instagrammar att hon lyssnar på Seinabo Sey men kan hon inte bjussa på åtminstone EN liten bild på när hon är Esther ute på location med Dunst?

Filmen ”Sylvia” från 2003 med Gwyneth Paltrow tyckte jag var ganska misslyckad men funderar nu på att se den förra filmatiseringen av ”The Bell Jar”, från 1979, vars poster syns ovan i inlägget, bara för att ladda upp. Någon som sett den och kan säga om det är värt att kolla? När jag kollar runt lite verkar den fått ganska dåligt betyg av Plath-fans tyvärr.

 

Kommentera

Namn (obligatoriskt)

E-post (publiceras ej) (obligatoriskt)

Hemsida