Jo, vi har ju gjort en podd om mat – bara en sån sak när man sitter på jobbet och är vrålhungrig pga rationaliserar ju alltid bort lunchen till förmån för att komma hem snabbt till mina ungar och ändå hinna jobba några timmar (det är en lång historia som involverar busstrafiken i Norrbottens län) och därför har jag nu två små snabba matspaningar.
Det första är Saul Bellow om mat i NY Times och det andra en spaning från Bokbabbel på twitter (där hon heter @jeslunds) om att det visst lagas otroligt mycket mat i Emma Hambergs nyaste Rosengädda. Kristina Sandberg-nivå kallar hon det.
Och händelsevis pratar vi ju just mat med Kristina Sandberg i det där matavsnittet… Lyssna för bövelen! T ex nedan.
[powerpress url=”http://www.munckpodcast.se/bokpodden/bokpodden17.mp3”]
eller ladda hem avsnittet via iTunes. (Det går även att prenumerera på rss-flödet direkt här för er som inte använder iTunes.)